Rantatörmä

rantatorma-ylakuva2
Pikonlinnan Rantatörmä on ajattoman tyylikäs, rapatut julkisivut istuvat ilmeeltään Pikonlinnan vanhaan, arvokkaaseen rakennuskantaan.

 

Rantatörmän suunnittelun lähtökohtana on ollut tilojen väljyys, esteettömyys, muunneltavuus ja valoisuus. Asuntojen suuret ikkunat, jotka ulottuvat osin jopa lattiaan asti, tuovat valon kaikkiin huoneisiin ja mahdollistavat ympäröivän maiseman aistimisen. Tilan tunnetta lisäävät entisestään osassa asuntoja olevat pariväliovet. Toimivat pohjaratkaisut tarjoavat monipuolisia sisustus- ja kalustusmahdollisuuksia. Keittiössä on teräksenväriset, tyylikkäät kodinkoneet sekä muun muassa turvakatkaisuominaisuuksin varustettu keraaminen liesitaso ja liukuva liesikupu. WC:ssä on korotetut istuimet, löylyhuoneet ovat tyylikkäät ja turvalliset.

 

Kaikkiin huoneistoihin on helppo portaaton pääsy hissillä, joka on normaalia tilavampi. Hississä on istuin ja sinne mahtuu myös pyörätuoli saattajineen, joten asunnot soveltuvat erinomaisesti myös liikuntaesteisille ja varttuneemmallekin väelle. Valoisassa porrashuoneessa on pesupiste esimerkiksi koirille tai kurahaalareille.

 

Asuminen Rantatörmässä on helppoa ja energiatehokasta. Jokaisessa kodissa on oma vedenmittaus ja lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihto. Piha-alueella on jätteidenlajittelupisteet, sekä jokaisessa asunnossa nykyaikaiset ja energiatehokkaat kodinkoneet ja vesikalusteet. Rakennuksen laskennallinen energialuokka on A.

 

Mahtavat parvekkeet tuovat luonnon lähelle

 

Kaikissa 2.-6. kerroksen asunnoissa on tilavat parvekkeet, jotka laajentavat kotia ja mahdollistavat ympäröivästä ainutkertaisesta luonnosta nauttimisen. Talon kolmioissa on mahtavat, suurimmillaan lähes 30 m²:n kokoiset parvekkeet, joille on mahdollista sisustaa kesähuone, perustaa hyötypuutarha tai hankkia jopa ulkotakka. Ensimmäisen kerroksen pihaterassiasunnoista on käynti rantapuistoon, joten omasta saunasta pääsee kätevästi pulahtamaan Vesijärveen.
 
Pikonlinnan Rantatörmä, Armas Branderin katu 16, 36280 Pikonlinna.