Levonranta

Kuva1

 

Pikonlinnan Levonrantaan

on rakentunut upea, ainutlaatuinen asuinalue, joka muodostuu neljästä uniikista ekopuutalosta. Modernit erillistalot tarjoavat rauhallista ja persoonallista asumista keskellä kauneinta luontoa.

 

Levonrannan talojen suunnittelun lähtökohtana on ollut tilojen väljyys, esteettömyys, muunneltavuus ja valoisuus. Talojen suuret ikkunat tuovat valon tilaviin huoneisiin ja mahdollistavat ympäröivän järvi- ja harjumaiseman aistimisen osana omaa kotia.

 

Levonrannan arkkitehtuuri on modernin pelkistettyä. Rakennusten ulkomuoto on veistoksellinen ja niiden suunnittelussa on huomioitu rinnetontin vaatimukset. Talojen porras voidaan varustaa myös porrashissillä.

 

Mahtavat näkymät Vesijärvelle

 

Kaikkia Levonrannan taloja ympäröivät poikkeuksellisen tilavat ja osittain katetut terassit, jotka laajentavat kotia ja mahdollistavat ainutkertaisesta luonnosta nauttimisen. Terassit on suunniteltu palvelemaan myös liikuntarajoitteisen asukkaan tarpeita. Omasta kotipihasta on suora kulku rantaan.

 

Tulevaisuudessa Levonrannan talojen yläpuolelle rinteeseen rakentuu alueen toinen vaihe,

Levonrinne

Nämä maisematerassitalot tulevat jatkamaan alueen sopusuhtaista, toimivaa  ja ajatonta arkkitehtuuria. Talojen hulppeilta terasseilta tulee aukeamaan ainutlaatuiset näkymät Vesijärvelle.

Levonrinteen taloista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä meihin, kerromme suunnitelmista mielelämme lisää.

 

Tästä voit ladata valmiiden Levonrannan talojen esiteen.